Játrová pomazánka s kečupem

Ingredience

  • 20 dkg drůbežích jater
  • 1 lžíce tuku
  • 1-2 cibule
  • 4 lžíce kečupu
  • 2 lžíce strouhanky.

Postup receptu

  1. Drobně nakrájenou cibuli orestujeme na tuku, játra očistíme od blanek, nakrájíme na malé kousky a vložíme na orestovanou cibuli
  2. Osmahneme, přidáme kečup a dusíme asi 1/4 hodiny
  3. Pak vše ve vhodné nádobě rozmixujeme tyčovým mixérem
  4. Vložíme zpátky do kastrolu, zasypeme strouhankou a chvíli necháme prohřát
  5. Osolíme, opepříme a přidáme špetku chilli koření
  6. Mažeme na chléb nebo pečivo
  7. Pomazánka je chutná teplá i studená

Komentáře

  1. Mám hrozně ráda paštiku od babičky domácí a chci ji překvapit a taky udělat, tak jsme vyzkoušela tuto a je vynikající děkuji.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.