Ingredience
- 20 dkg drůbežích jater
- 1 lžíce tuku
- 1-2 cibule
- 4 lžíce kečupu
- 2 lžíce strouhanky.
Postup receptu
- Drobně nakrájenou cibuli orestujeme na tuku, játra očistíme od blanek, nakrájíme na malé kousky a vložíme na orestovanou cibuli
- Osmahneme, přidáme kečup a dusíme asi 1/4 hodiny
- Pak vše ve vhodné nádobě rozmixujeme tyčovým mixérem
- Vložíme zpátky do kastrolu, zasypeme strouhankou a chvíli necháme prohřát
- Osolíme, opepříme a přidáme špetku chilli koření
- Mažeme na chléb nebo pečivo
- Pomazánka je chutná teplá i studená
Mám hrozně ráda paštiku od babičky domácí a chci ji překvapit a taky udělat, tak jsme vyzkoušela tuto a je vynikající děkuji.