Játrová rýže

Doba přípravy: 10 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 15 dkg drůbežích jater
  • 1 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • strouhanka.

Postup receptu

  1. Očištěná játra rozmixujeme společně s vejcem a oloupanými stroužky česneku dohladka
  2. Osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou
  3. Hmota může být o něco řidší než na knedlíčky
  4. Přes haluškový cedník nebo obrácené slzičkové struhadlo protlačíme játrovou hmotu do vroucí polévky a povaříme 6 minut

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 4 hodnocení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00