Perfektní játrová rýže jako zavářka do polévky

Perfektní játrová rýže jako zavářka do polévky
Doba přípravy: 16 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 15 dkg drůbežích jater
  • 1 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • strouhanka

Postup receptu

  1. Očištěná játra rozmixujeme společně s vejcem a oloupanými stroužky česneku dohladka
  2. Osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou
  3. Hmota může být o něco řidší než na knedlíčky
  4. Přes haluškový cedník nebo obrácené slzičkové struhadlo protlačíme játrovou hmotu do vroucí polévky a povaříme 6 minut

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X