Jogurtové vdolečky

Jogurtové vdolečky
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 dkg polohrubé mouky
  • 1 bílý jogurt
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • špetka soli.

Postup receptu

  1. Uvedené suroviny důkladně promícháme v míse
  2. Rozehřejeme tuk, lžící vykrajujeme kousky těsta a klademe je do horkého tuku
  3. Usmažíme po obou stranách dozlatova
  4. Po usmažení z nich necháme na ubrousku okapat tuk a pak je obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem nebo jen silně pocukrujeme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X