Kačena podle mého receptu

Doba přípravy: 10 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kačena
  • hodně posolit drůbež se musí více solit
  • kmín
  • trošla majoránky.

Postup receptu

  1. kačenku den předem prosolíme a okmínujeme a necháem ji v ledničce pěkně odpočnout
  2. Potom ji dáem do pekáčkuu nebo pečící mísy s víkem péct na 120`C na 4 a půl hodiny a pozor neotvírat troubu a abi nepodlévat!!!!!!!!Opravdu musíte sečkat a vydržet, výsledke Vás ohromí:)
    Pootm po 4 a púl hodinách odděláem víko a pečeme při 190`C na kůrčičku tak 20 a ž 30 minutek a je hotovo
  3. Lepší kačenku, šťavňatější a chutnější neznám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kdo nevěří musí vyzkoušet:)

Komentáře

  1. Tak sem ji pekl v plynové troubě na minimum cca 3 a půl hodiny a byla spálena, tak že letěla do koše. Že prý neotvírat a budete překvapeni…to sme teda byli.

  2. Já ji pekla dokonce 5 hodin a byla luxusní. Akorát nedávám majoránku, jenom sůl a kmín:-) Zrovna teď ji mám v troubě

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.