Doba přípravy: 10 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 kačena
- hodně posolit drůbež se musí více solit
- kmín
- trošla majoránky.
Postup receptu
- kačenku den předem prosolíme a okmínujeme a necháem ji v ledničce pěkně odpočnout
-
Potom ji dáem do pekáčkuu nebo pečící mísy s víkem péct na 120`C na 4 a půl hodiny a pozor neotvírat troubu a abi nepodlévat!!!!!!!!Opravdu musíte sečkat a vydržet, výsledke Vás ohromí:)
Pootm po 4 a púl hodinách odděláem víko a pečeme při 190`C na kůrčičku tak 20 a ž 30 minutek a je hotovo
-
Lepší kačenku, šťavňatější a chutnější neznám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kdo nevěří musí vyzkoušet:)
Tak sem ji pekl v plynové troubě na minimum cca 3 a půl hodiny a byla spálena, tak že letěla do koše. Že prý neotvírat a budete překvapeni…to sme teda byli.
Já ji pekla dokonce 5 hodin a byla luxusní. Akorát nedávám majoránku, jenom sůl a kmín:-) Zrovna teď ji mám v troubě