Kachna v kyselém zelí se smetanou

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kachna
  • 2 cibule
  • sladká paprika
  • 1/4 l smetany
  • 1 lžička kečupu
  • 50 dkg kyselého zelí
  • pepř
  • sůl
  • cukr.

Postup receptu

  1. Kachnu rozporcujeme a kachní prsa a stehna vložíme na osmaženou cibulku trochu posypanou sladkou paprikou, přidáme protlak nebo kečup, osolíme, opepříme a dusíme v troubě téměř doměkka
  2. Pak přidáme kyselé zelí a dodusíme doměkka
  3. Nakonec přilijeme smetanu a dochutíme solí a cukrem
  4. Příloha: houskový knedlík

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.