Pečená kachnička na kyselém zelí se smetanou

Pečená kachnička na kyselém zelí se smetanou
Doba přípravy: 95 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kachna
  • 2 cibule
  • sladká paprika
  • 1/4 l smetany
  • 1 lžička kečupu
  • 50 dkg kyselého zelí
  • pepř
  • sůl
  • cukr

Postup receptu

  1. Kachnu rozporcujeme
  2. Kousky vložíme na osmaženou cibulku s trochou sladké papriky, přidáme protlak nebo kečup, osolíme, opepříme a dusíme v troubě téměř doměkka
  3. Pak přidáme kyselé zelí a dodusíme doměkka
  4. Nakonec přilijeme smetanu a dochutíme solí a cukrem
  5. Příloha: houskový knedlík

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X