Kalamáry na pórku

Kalamáry na pórku
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 balíček kalamár
  • 2 pórky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 dcl bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • bazalka čerstvá
  • špagety panzani
  • kousek chilly papričky
  • olej na smažení.

Postup receptu

  1. Kalamáry necháme chviličku venku z mrazáku a mezitím si nakrájíme pórek na kolečka, bazalku na jemno s chilly papričkami a česnek na tenká kolečka
  2. Na pánev wok dáme orestovat pórek společně s kalamárama, osolíme a opepříme
  3. Lehce vše osmahneme a přidáme pak česnek na kolečka, chilly papričku a čerstvpu bazalku a lehce opět osmahneme, pak už jen přidáme víno a podle sebe dochutíme jak máme rádi
  4. K této specialitce uvaříme špagety panzani, protože jsou asi na našem trhu ty nejlepší nelepí se a jsou chutné, akorát na skus

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X