Kapr dušený na pivě

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • 1 cibule
  • 1/4 l světlého piva
  • citronová kůra
  • máslo,olej
  • sladká paprika
  • kmín
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Porce kapra osolíme, opepříme, pokapeme pivem a dáme na hodinu odležet do chladna
  2. Pak osmažíme na oleji na kroužky nakrájenou cibuli, vložíme na ni kapra, zalijeme zbytkem piva, okořeníme, posypeme troškou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka
  3. Nakonec zlepšíme chuť kouskem másla a podáváme s bramborovou kaší

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.