Kapří jikry v těstíčku

Doba přípravy: 22 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600 g kapřích jiker
  • sůl
  • dvě vejce
  • hl
  • mouka
  • trocha škrobu
  • nasekaná petrželka
  • 50 ml bílého vínka.

Postup receptu

  1. Jikry se musí pořádně propláchnout a osolit
  2. Potom si uděláme těstíčko a to tak, že vjce, mouku, petrželku, škrobu a vínka smícháme dohromady a jikry do něj namáčíme a hend smažíme na rozpáleneém oleji
  3. Jako přílohu dělám šťouchané brambůrky s cibulkou a okurkovej salát s bílým jogurtem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.