Kapustičky v paprikové omáčce

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/2 kg růžičkové kapusty
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 20 dkg paprikového salámu nebo česnekového kabanosu
  • 1 lžíce tuku
  • vývar z masoxu
  • 1/2 lžíce škrobu
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 kelímek kysané smetany
  • sůl
  • cukr.

Postup receptu

  1. Na cibulce a tuku osmažíme salám, přidáme kapustičky, podlijeme, přidáme koření a podusíme
  2. Na závěr dochutíme a přidáme smetanu
  3. Příloha: brambory nebo bramborový knedlík
  4. Obměna: salám můžeme zaměnit za jemné maso, například kuřecí

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.