Skip to content
-
E341 - Fosforečnany vápenaté
Pokud doma pečete, víte, že kynutí těsta je někdy problematické. ️ V pekárnách si pomáhají fosforečnany vápenatými.️ Jak fungují? ️ ️
-
E460 - Celulózy ( a. )
Celulózy (E 460) jsou kvalitní přírodní vlákninou, která je dobrá pro správné fungování střev! ️ V našem článku se dozvíte vše důležité! ️
-
E553a - Křemičitan hořečnatý
Slyšeli jste o křemičitanu hořečnatém (E 553a)? ️ V našem článku se dozvíte, jak se vyrábí, jaké jsou jeho vlastnosti a kde ho najdeme! ️
-
E535 - Ferrokyanid sodný
Ferrokyanid sodný (E 535) dělá sůl sypkou! ️ V našem článku se dočtete, proč se ho nemusíte vůbec bát a v klidu ho dál konzumovat! ️
-
E536 - Ferrokyanid draselný
Nejběžnější přísada ve stolní soli. ️ To je ferrokyanid draselný (E 536)! ️ Je, ale bezpečný k jídlu když obsahuje kyanid? ️