Recept: Kedlubnové vinné zelí

Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg kedluben
  • 1 cibule
  • 1 lžíce oleje
  • cca 1 dl (1-4 lžíce) bílého vína
  • cukr
  • ocet
  • sůl.

Postup receptu

  1. Očištěné kedlubny nahrubo nastrouháme
  2. Jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji, přidáme nastrouhané kedlubny, sůl a podlijeme vínem a vodou
  3. Dusíme doměkka a do odpaření vody
  4. Podle potřeby podlijeme během dušení malým množstvím vody
  5. Měkké zelí dochutíme cukrem, octem a solí

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 18 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *