Kefírová buchta

Doba přípravy: 55 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 400 g polohrubé mouky
  • 2 lžičky jedlé sody
  • 1/2 l kefíru
  • 1 sklenička oleje
  • 200 g krupicového cukru
  • 2 vejce celá
  • 2 lžíce kakaa.

Postup receptu

  1. Musíme do mouky zamíchat jedlou sodu, vlijeme kefír, olej, přidáme cukr, kakao, vejce a vypracujeme těsto, které nalijeme do vymazaného plechu
  2. Pak se peče v předem předehřáté troubě, ale mírně nahřáté
  3. Po vychladnutí polijeme hotovou čokoládovou polevou

Komentáře

  1. No konečně super buchta bez váženía hrozně jednoduchá a chutná. Přida jsem tam borůvky od loňska zamražené a nikdo ani necekl, jak byla dobrá děkuji receptům.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.