Excelentní lívanečky vyrobené z kefírového těsta

Excelentní lívanečky vyrobené z kefírového těsta
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/2 l kefíru
  • 1 lžíce moučkového cukru
  • 1–2 vejce
  • špetka soli
  • 25 dkg polohrubé mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • olej na opékání

Postup receptu

  1. Kefír rozšleháme s cukrem, solí a vejcem
  2. Přidáme sodu a postupně zamícháme prosátou mouku
  3. Dobře promícháme a opékáme po obou stranách ve vymaštěném lívanečníku
  4. Hotové pomažeme džemem a pokapeme jogurtem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X