V alobalu grilované klobásy plněné cibulí

V alobalu grilované klobásy plněné cibulí
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 klobásy
  • 2 cibule
  • 1 menší rajče
  • tuk na osmažení
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • alobal

Postup receptu

  1. Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno
  2. Rajče spaříme vařící vodou, abychom ho mohli lépe oloupat, a potom ho pokrájíme na malé kousky
  3. Nasekanou cibuli orestujeme na pánvi na rozehřátém tuku, osolíme, opepříme a po chvilce vmícháme nakrájené rajče
  4. Necháme chvíli podusit a nakonec přidáme hořčici
  5. Nachystáme si dostatečně velké kusy alobalu, klobásy podélně důkladně nařízneme, položíme je na alobal a naříznutou „kapsu” naplníme cibulovou směsí z pánve
  6. Zbytek směsi uložíme kolem klobásy, důkladně ji zabalíme do alobalu a 10–15 minut grilujeme
  7. Grilovat můžeme na venkovním nebo domácím stolním grilu
  8. Podáváme s čerstvým pečivem
Komentáře
  1. Je to výborné jídlo v létě na gril do alobalu, fakt špica, zkuste to. Pořád přemýšlet co udělat na grilu to už Vám pak dochází inspirace.A tohle je výborné

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X