Klobásy s cibulí v alobalu

Klobásy s cibulí v alobalu
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 klobásy
  • 2 cibule
  • 1 menší rajče
  • tuk na osmažení
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • alobal.

Postup receptu

  1. Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno
  2. Rajče spaříme vařící vodou, abychom ho mohli lépe oloupat a potom ho pokrájíme na malé kousky
  3. Nasekanou cibuli orestujeme na pánvi na rozehřátém tuku, osolíme, opepříme a po chvilce vmícháme nakrájené rajče
  4. Necháme chvíli podusit a nakonec přidáme hořčici
  5. Nachystáme si dostatečně velké kusy alobalu, klobásy podélně důkladně nařízneme, položíme je na alobal a naříznutou „kapsu“ naplníme cibulovou směsí z pánve
  6. Zbytek směsi uložíme kolem klobásy, důkladně ji zabalíme do alobalu a 10 – 15 minut grilujeme
  7. Grilovat můžeme na venkovním nebo domácím stolním grilu
  8. Podáváme s čerstvým pečivem
Komentáře
  1. Je to výborné jídlo v létě na gril do alobalu, fakt špica, zkuste to. Pořád přemýšlet co udělat na grilu to už Vám pak dochází inspirace.A tohle je výborné

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X