Ingredience
- 30 g mouky
- 30 g tuku
- 0,5 l vody nebo vývaru
- sůl
- půl kávové lžičky kmínu
- pepř
- petrželka čerstvá
- malý stroužek česneku
Postup receptu
- Nejprve se vytvoří jíška – tuk rozehřejeme, pak postupně přidáváme mouku, až se nám udělá hustá hmota, a pak pomalinku přidáváme vývar nebo vodu
- Pak přidáme kmín a před koncem dáme trošku česneku utřeného se solí a jemně nasekanou petrželkou na dochucení
Připadne mě, že je tam málo kmínu teda?Na lmínovou omáčku?
Dala jsem si tam ještě trošku pepře a na posypání petrželku.
V tomhle přípddě bych sito nechal ušít od nějakého odbprníka na míru takvou dietu:)
Dle mého názoru to sám laik nezvládne si to udělat sám:(
U mě je stejný názor, určitě si to nechat udělat u odborníka na míru:)