Recept: Kořeněný nákyp ze slepičího masa

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40-50 dkg vařeného slepičího masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • mletý černý pepř
  • majoránka
  • kmín
  • vegeta
  • sůl
  • 3 rohlíky
  • 1 dl oleje

Postup receptu

  1. Z uvařené slepice obereme maso (bez kůže a kostí) a umeleme je nebo velmi drobně nasekáme
  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem ze slepice, který necháme vsáknout
  3. Pak rohlíky vymačkáme a přidáme ke slepičímu masu
  4. Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, přidáme do masové směsi a současně přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a prolisovaný česnek
  5. Vše důkladně promícháme, urovnáme do vymazaného pekáčku a pečeme 30-40 minut

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 5 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *