Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 6-8 housek
  • 4 vejce
  • 1 dl mléka
  • 10 dkg drůbežích jater
  • 20 dkg párků
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička Vegety
  • petrželka
  • mletý pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Housky nakrájíme na malé kostičky a přelijeme vařícím mlékem
  2. Přidáme koření, vejce, česnek, sůl, petrželku
  3. Směs propracujeme a rozdělíme na dvě poloviny
  4. Do jedné zamícháme rozmixovaná játra a směs rozetřeme do vymazaného pekáčku
  5. Poklademe kolečky párků a zakryjeme druhou polovinou
  6. Pokryjeme plátky másla a upečeme

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 17 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *