Králík na šlehačce

Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 králík
  • 4 cibule
  • 15 dkg anglické slaniny
  • 1/2 l šlehačky
  • 3 lžíce hořčice
  • sůl.

Postup receptu

  1. Omytého králíka rozporcujeme a osolíme
  2. Podle vlastní chuti ho okořeníme
  3. Na dno pekáče rozprostřeme kroužky oloupané cibule
  4. Osolené porce králíka potřeme hořčicí, vložíme do pekáče na cibuli a poklademe ho plátky anglické slaniny
  5. Zalijeme šlehačkou a pečeme v troubě přikryté pokličkou doměkka
  6. Příloha: vařené brambory, bramborová kaše, hlávkový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.