Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 500 g krevet
- 1 porek
- troška čínského koření
- špetka mletého zázvoru
- kapka vína červeného
- 200 g bambusových výhonku
- 100 g munga
- trocha čerstvého zelíčka na nudličky
- olivový olej
- 1 cibule
- sůl
- pepř.
Postup receptu
- Krevety se musí očistiti a osušit, teprve potom se dají na pánev společně s cibulkou na kolečka a pórkem a asi 5 minutek smažíem na malém plameni
-
Potom si přidáme trošku zelíčka, bambusové výhonky, mungo a pak už jen špetka zázvoru, troška čínského koření, kapka vína, pepř sůl
-
A ještě tak 8 minutek opékáme
-
Děláme k tomu toustové topinečky s potřeným česnekem a to je pane jízda, nikdy noc nezbyde, děláme to aji jako pohoštění pro návštěvu