Krevety s rajčatovou omáčkou

Krevety s rajčatovou omáčkou
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g krevet
  • 200 g konzervovaných rajčat
  • jeden protlak
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 česnek stroužek
  • petrželka na sekaná
  • sýr na posypání
  • olivový olej
  • 100 dcl červeného vína
  • těstoviny.

Postup receptu

  1. N apánvi osmahneme cibulku na kostičky společně s česnekem a pak jakmile to osmahneme tak 5 minutek přidáme rajčata a protlak, červené víno a sůl, pepř a dobře promícháme a ještě povaříme tak 5 minut
  2. Pak přidáme bokem opékané krevety asi jen minutky to stačí a petrželku a zase mírně vaříme tak 10 minut
  3. Mezitím si uvaříme těstoviny Pene nebo špagety
  4. Na talíří sypeme jako na konec sýr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X