Recept: Krůtí prsa s pórkem

Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 450 g krůtích prs
  • 4 lžíce oleje
  • 300 g hlávkového zelí
  • 300 g pórku
  • 5 lžic kvalitní sojové omáčky
  • paprika.

Postup receptu

  1. Prsa očistíme a omyjeme
  2. Do pánve dáme olej a prsa v něm ze všech stran opečeme
  3. Maso vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky
  4. Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky a stějně nakrájíme i pórek a papriku
  5. Kousky masa opět vrátíme do pánve a ještě chvilku opečeme
  6. Pak přidáváme zelí, pórek, papriku promícháme a opékáme ještě 5 minut než zelenina změkne pak přidáme sojovou omáčku trošku pepře a podle chuti přisolíme
  7. K tomuto pokrmu podáváme ryži nebo nudle, špagety

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.41%) 17 votes

No Comments

  • Určitě bych tam přidla masox nebo vegetu na dochucení, špetku pepře a více p’orku ten se podusí a moc z nšj nezbyde.

  • Já ani nějak nepřemýšlím kam dám masox, dám ho prostě všude tím se nic nezkazí to stejné vegetka.

  • To hlávkové zelí tomu dodá, tak skvělou chuť lidičky, že jsem to ještě nikdy nejedla takvou baštulku:)věřte mě a zkuste to :)stojí to za to:)

  • To si snad děláte srandu s tím masoxem. Masox, vegeta a podobné hnusy ničí veškeré jídlo. Jestli Vám dámy a pánové chválí vaše výtvory, tak jenom ze slušnosti, protože s masoxem a vegetou to je o ničem. No jo, ale jsme v čechách závodní jídelna navždy 🙁

  • Zkuste tam přidat ještě na kolečka ke konci česnek a je to s tím moooc dobrý i s kombinací toho pórku.

  • Pravděpodobně vám netěsní víčko a dostanou se tam ze vzduchu kvasinky. Pokud vám toho kvasí mnoho, tak nepropadat panice a po vykvašení (přestane to bublat) vzniklý kvas prohnat palírnou. 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *