Ingredience
- 450 g krůtích prs
- 4 lžíce oleje
- 300 g hlávkového zelí
- 300 g pórku
- 5 lžic kvalitní sojové omáčky
- paprika.
Postup receptu
- Prsa očistíme a omyjeme
- Do pánve dáme olej a prsa v něm ze všech stran opečeme
- Maso vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky
- Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky a stějně nakrájíme i pórek a papriku
- Kousky masa opět vrátíme do pánve a ještě chvilku opečeme
- Pak přidáváme zelí, pórek, papriku promícháme a opékáme ještě 5 minut než zelenina změkne pak přidáme sojovou omáčku trošku pepře a podle chuti přisolíme
- K tomuto pokrmu podáváme ryži nebo nudle, špagety
Náš tip: Využívejte v kuchyni i hluboké pánve. Díky jejich univerzálnosti vám půjde spousta pokrmů lépe od ruky.
Určitě bych tam přidla masox nebo vegetu na dochucení, špetku pepře a více p’orku ten se podusí a moc z nšj nezbyde.
S tím plně souhlasím masox to krásně ochutí nebude to tak jalové:)
Já ani nějak nepřemýšlím kam dám masox, dám ho prostě všude tím se nic nezkazí to stejné vegetka.
To hlávkové zelí tomu dodá, tak skvělou chuť lidičky, že jsem to ještě nikdy nejedla takvou baštulku:)věřte mě a zkuste to :)stojí to za to:)
To si snad děláte srandu s tím masoxem. Masox, vegeta a podobné hnusy ničí veškeré jídlo. Jestli Vám dámy a pánové chválí vaše výtvory, tak jenom ze slušnosti, protože s masoxem a vegetou to je o ničem. No jo, ale jsme v čechách závodní jídelna navždy 🙁
Jo jo je to fakt dobrota a je to naše oblíbené jídlo a našich známých už taky:)
Zkuste tam přidat ještě na kolečka ke konci česnek a je to s tím moooc dobrý i s kombinací toho pórku.
A zavařuji v mikrovlnce výkonem 800W – 330 ml=2 min. , 750 ml = 4 min.
proč mi třešně zavařene začnou kvasit.
Pravděpodobně vám netěsní víčko a dostanou se tam ze vzduchu kvasinky. Pokud vám toho kvasí mnoho, tak nepropadat panice a po vykvašení (přestane to bublat) vzniklý kvas prohnat palírnou. 😉