Kuře v medové hořčici

Kuře v medové hořčici
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1/4 hrnku ostřejší hořčice
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 2 lžičky teplé vody
  • strouhanka
  • olej
  • sůl.

Postup receptu

  1. Hořčici smícháme s medem, citronovou šťávou a vodou
  2. Kuře omyjeme a rozdělíme na 8 kousků, které namočíme na 1/2 hodiny do marinády a pak je obalíme ve strouhance
  3. Na pánvi je osmažíme dozlatova, pak je přemístíme do pekáčku a v troubě upečeme doměkka

Hodit by se mohla pánvička s odnímatelnou rukojetí z naší recenze.

Komentáře
  1. Tohle zná asi každá ženská:)))Jak udělat zase to kuře je to pořád stejné a tato varianta je špica a všichni jsi to vychcalovali až do nebes.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X