Kuřecí jehly na gilu

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 8 vykoštěných kuřecích stehen
  • 4 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce chilli omáčky
  • 6 lžic sladkého vína červeného
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce strouhaného zázvoru
  • 2 lžíce oleje
  • pórek na kolečka.

Postup receptu

  1. Sójovou a chilli omáčku, víno a cukr slijeme dohromady a necháme přejít varem
  2. Přelijeme do mísy a necháme vychladnout
  3. Do marinády přidáme zázvor a olej
  4. Kuřecí stehna nakrájíme na kousky, které naložíme do marinády aspoň na hodinku
  5. Kousky napichujeme střídavě na špejle a při grilu je potíráme olejem

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.