Kuřecí kapsy na šlehačce

Kuřecí kapsy na šlehačce
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 2 nožičky slabého párku (nebo klobásy)
  • 10 dkg uzeného sýra
  • 2 vařená vejce
  • cibule
  • sterilovaná okurka
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka
  • šlehačka.

Postup receptu

  1. Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a doprostřed plátku položíme půl nožičky párku nebo klobásy, kousek sýra, polovinu vařeného vejce, plátek cibule a plátek okurky
  2. Naplněné řízky přehneme na polovinu, okraje sklepneme a zajistíme párátky
  3. Naplněné řízky obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance jako řízky, vložíme do pekáčku, přelijeme šlehačkou a upečeme doměkka
  4. Obměna: obalené řízky můžeme usmažit na oleji
  5. Příloha: brambory, bramborová kaše, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X