Kuřecí kapsy se žampiony

Kuřecí kapsy se žampiony
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • sůl
  • grilovací koření
  • máslo
  • 1 cibule.

Náplň

  •  4 větší žampiony
  • 1 červená paprika
  • 1 plátek anglické slaniny
  • 1 cibule
  • 1 vařené vejce
  • 2 lžíce strouhané Nivy
  • 1 lžíce oleje
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Opláchnuté a osušené řízky rozklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením
  2. Náplň připravíme tak, že na oleji opečeme plátky žampionů, drobné kostičky slaniny, papriky a cibule
  3. Přidáme drobně nasekané vařené vejce a Nivu, osolíme, opepříme
  4. Připravené řízky naplníme nádivkou, přeložíme jako kapsu, uzavřeme párátky, vložíme do pekáčku, poklademe plátky másla, okolo rozložíme nakrájenou cibuli a vše upečeme doměkka za občasného přelévání vypečenou šťávou
  5. Podle potřeby podlijeme trochou horké vody nebo vývaru
  6. Příloha: hranolky, dušená rýže, zeleninová obloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X