Kuřecí maso po zbojnicku

Kuřecí maso po zbojnicku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • 1 klobása
  • 2 cibule
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 1 lžíce křenu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce hořčice
  • podle chuti chilli nebo feferonky

Postup receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, orestujeme, přidáme klobásu nakrájenou na půlkolečka, cibuli nakrájenou na plátky, sójovou omáčku, křen, česnek a hořčici
  2. Můžeme přidat chilli nebo feferonky – množství podle toho, jak moc chceme mít pokrm pikantní
  3. Restujeme, až je maso měkké
  4. Můžeme i trochu podlít a podusit doměkka
  5. Příloha: opečené brambory, smažené hranolky, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X