Kuřecí maso po zbojnicku. ❤️ Budete potřebovat: 1 kuřecí prsa, 1 klobása, 2 cibule, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžíce křenu (krenex), 4 stroužky česneku, 1 lžíce hořčice, podle chuti chilli nebo feferonky..
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 kuřecí prsa
- 1 klobása
- 2 cibule
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 lžíce křenu (krenex)
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce hořčice
- podle chuti chilli nebo feferonky.
Postup receptu
- Kuřecí maso nakrájíme na kostky, orestujeme, přidáme klobásu nakrájenou na půlkolečka, cibuli nakrájenou na plátky, sojovou omáčku, křen, česnek, hořčici
- popř
- i chilli nebo feferonky – množství podle toho, jak moc chceme mít pokrm pikantní
- Restujeme, až je maso měkké
- Můžeme i trochu podlít a podusit doměkka
- Příloha: opečené brambory, smažené hranolky, zeleninový salát