Kuřecí maso po zbojnicku

Kuřecí maso po zbojnicku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kuřecí prsa
  • 1 klobása
  • 2 cibule
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce křenu (krenex)
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce hořčice
  • podle chuti chilli nebo feferonky.

Postup receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, orestujeme, přidáme klobásu nakrájenou na půlkolečka, cibuli nakrájenou na plátky, sojovou omáčku, křen, česnek, hořčici
  2. popř
  3. i chilli nebo feferonky – množství podle toho, jak moc chceme mít pokrm pikantní
  4. Restujeme, až je maso měkké
  5. Můžeme i trochu podlít a podusit doměkka
  6. Příloha: opečené brambory, smažené hranolky, zeleninový salát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.