Chutné pivní medailonky z kuřecích prsou

Chutné pivní medailonky z kuřecích prsou
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 4–5 kuřecích prsou
  • sůl
  • pepř
  • 250 g kuřecích jater
  • 25 g hl. mouky
  • 50 g oleje
  • 50 g slaniny
  • 1 malá cibule
  • 200 g sterilované kapie
  • 40 g feferonek
  • 3-4 lžíce kečupu
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 dl světlého piva

Postup receptu

  1. Z kuřecích prsou nakrájíme malé kousky, osolíme, opepříme a trochu poprášíme moukou, kuřecí játra nakrájíme na kousky, opepříme a spolu s medailonky osmahneme na horkém oleji
  2. K masu přidáme nakrájenou slaninu, na kostičky nakrájenou cibuli, orestujeme a vložíme sterilovanou kapii, rozsekané feferonky, kečup, sójovou omáčku, opět trochu orestujeme, zalijeme pivem a převaříme
  3. K tomu doporučujeme hranolky, krokety i rýži
Komentáře
  1. Bomba recept na medailonky děcka fakt na jedničku:) Jsme doma sám a vařím si co nejrychlejší jídla a tohle je i delikátní záležitost pro chu´tové buňky:)

  2. Hodně mě to připomína flamendr:) a k tou bych volila hranolečky, ale tyto medailonky jsou moc dobré.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X