Kuřecí paštika

Kuřecí paštika

Ingredience

  • 1 kg kuřecích jater
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce jemně posekané bazalky
  • 35 dkg másla
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Játra smícháme s prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme a přidáme posekanou bazalku
  2. V chladničce necháme odležet 2-3 hodiny
  3. Směs vaříme asi 10 minut, vyjmeme a rozmixujeme s 2/3 měkkého másla
  4. Dosolíme, případně opepříme a paštiku naplníme do vhodné nádoby, vložíme do chladničky
  5. Po vychladnutí přelijeme zbytkem rozpuštěného másla a necháme v chladničce ztuhnout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X