Kuřecí polévka s vaječnou jíškou

Kuřecí polévka s vaječnou jíškou
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 5 dkg mrkve
  • 5 dkg celeru
  • 4 dkg petržele
  • menší cibule
  • máslo
  • 2 vejce
  • 5 dkg krupice
  • 1,5 l kuřecího vývaru
  • vegeta speciál
  • pažitka.

Postup receptu

  1. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli pokrájíme na drobné kostičky, osmažíme na kousku másla, přidáme krupici a vše znovu osmažíme
  2. Směs odstavíme, vmícháme vejce a znovu smažíme, až se utvoří hrudky
  3. Zalijeme je kuřecím vývarem, rozmícháme, uvedeme do varu a povaříme
  4. Okořeníme vegetou, osolíme a posypeme sekanou pažitkou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X