Kuřecí polévka s vaječnou jíškou. ❤️ Budete potřebovat: 5 dkg mrkve, 5 dkg celeru, 4 dkg petržele, menší cibule, máslo, 2 vejce, 5 dkg krupice, 1,5 l kuřecího vývaru, vegeta speciál, pažitka..

Kuřecí polévka s vaječnou jíškou

Kuřecí polévka s vaječnou jíškou
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 5 dkg mrkve
  • 5 dkg celeru
  • 4 dkg petržele
  • menší cibule
  • máslo
  • 2 vejce
  • 5 dkg krupice
  • 1,5 l kuřecího vývaru
  • vegeta speciál
  • pažitka.

Postup receptu

  1. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli pokrájíme na drobné kostičky, osmažíme na kousku másla, přidáme krupici a vše znovu osmažíme
  2. Směs odstavíme, vmícháme vejce a znovu smažíme, až se utvoří hrudky
  3. Zalijeme je kuřecím vývarem, rozmícháme, uvedeme do varu a povaříme
  4. Okořeníme vegetou, osolíme a posypeme sekanou pažitkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X