Kuřecí řízek v zelném těstíčku

Kuřecí řízek v zelném těstíčku
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka na obalení.
    Těstíčko: 20 dkg kysaného zelí
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 1 dl piva
  • sůl
  • pepř
  • 2 vejce.

Postup receptu

  1. Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme
  2. Obalíme v hladké mouce a zelném těstíčku
  3. Těstíčko: smícháme pokrájené kysané zelí s vejcem, pivem, hladkou moukou, solí a pepřem
  4. Husté těstíčko rozředíme trochou mléka, řidší ještě zahustíme hladkou moukou
  5. Obalené řízky smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje
Komentáře
  1. Pokud jste to ještě někdo nevyzkoušel, tak to udělejte:). Je to delikatesa opravdu bez chybičky, mooc jsme si na tom všichni pochutnali.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X