Kuřecí roláda v alobalu

Kuřecí roláda v alobalu
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 větší kuřecí řízky
  • 2 nožky silnějšího párku nebo klobásy
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 2 vejce
  • 3 lžíce podušených žampionů nebo jiných hub
  • 1 lžička koření Podravka
  • hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • velký kus alobalu
  • máslo

Postup receptu

  1. Houby podusíme a zahustíme vejci
  2. Plátky masa dostatečně rozklepeme, mírně osolíme, okořeníme Podravkou a pepřem
  3. Položíme je na sebe s přesahem tak, abychom získali větší plátek masa
  4. Plát potřeme hořčicí, vejci usmaženými s houbami a doprostřed položíme nožky uzeniny
  5. Svineme do rolády a dobře zabalíme do alobalu potřeného máslem
  6. Zabalenou roládu vložíme do pekáčku a pečeme asi hodinu v troubě
  7. Alobal můžeme podlít trochou vody
  8. Po upečení necháme zabalenou roládu chvíli zchladnout, pak ji rozbalíme a nakrájíme na plátky
  9. Příloha: bramborová kaše, kompot

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X