Zapečené sýrové kuřecí maso s tatarkou

Zapečené sýrové kuřecí maso s tatarkou
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kuřecí prsíčka
  • 2 cibule na kolečka
  • sůl
  • pepř
  • 2 balíky sýru eidam na plátky
  • 1 tatarka
  • 1 bílý jogurt

Postup receptu

  1. Nakrájíme napřed cibuli na kolečka a na ni poklademe kuřecí prsa osolená a opepřená
  2. Teprve potom smícháme tatarku s jogurtem a polijeme tím kuřecí prsa
  3. Nakonec pokládáme plátky eidamu a zapékáme na 250 °C na 25 minut zakryté, pak jen oddělám poklop a necháme chvíli zrůžovět sýr
Komentáře
  1. byla jsem prijemna prekvapena, rychle a moc dobre jidlo. zrovna mi dosla klasicka tatarka, tak jsem dala ochucenou cesnekovou Hellmansku, bylo to super

  2. Vypadá to strašně lákavě 🙂 ale kolik se dává té tatarky? Stejně jako jogurtu??? Nebo méně? Dík za odpověď

  3. Tento recept je opravdu vynikající.Ještě jsem ho vylepšila.Vypláchnu sklinkuod tatarky a kelímek od jogurtu buď mlékem nebo vodou.Je tam víc šťávy.Jíme to s těstovinama.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X