Ingredience

  • Květák
  • hrst cukrových lusků
  • porek
  • 50 g majonezy
  • sůl
  • pepř
  • kysanou smetanu
  • kapku citonu
  • lžička hořčice
  • špetka kari.

Postup receptu

  1. Květák uvařený rozdělíme na růžičky a dáem do velké mísy
  2. Lusky si chcilku povaříme a porek si nakrájíme na tenká kolečka
  3. Potom si smícháme majonezu, hořčici a smetanu a do toho dáme ještě sůl, pepř a špetku kari
  4. Vše se dobře promíchá
  5. Až je květák a lusky vychladlé přimícháme zálivku a posypeme porkem
  6. Můžeme si k tomu přidat i těstoviny Penne nebo bagetku, jka chceme my máme rádi Penne

Sdílejte svým přátelům

5 (100%) 5 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *