Lín na kmíně

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 lín
  • kmín
  • sůl
  • hladká mouka
  • máslo
  • 1/2dl rybího vývaru
  • citrón a petrželka

Postup receptu

  1. Z ryby oškrabeme šupiny a rozporcujeme na plátky, osolíme a obalíme v mouce
  2. Opekáme na pánvi na másle a přidáme kmín, z každé strany asi 5minut
  3. Potom dáme opečené kousky bokem a do šťávy po pečení přidáme kousky petrželky a osmahneme a podlijeme rybím vývarem

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 10 votes

Komentáře

  1. Dnes mě syn dovezl línky, tak jsem je hned udělala na kmínku a byla celá rodinka hned po večeři.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00