Majonézový dip

Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3

Ingredience

  • 20 dkg majonézy ( pro dietnější úpravu light nebo napůl s bílým jogurtem)
  • 1 větší jablko
  • 1 lžíce strouhaného křenu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžíce pomerančové nebo citronové šťávy
  • sůl
  • mletý pepř.

Postup receptu

  1. Jablko nastrouháme na nudličky, křen najemno
  2. Majonézu smícháme s nastrouhaným jablkem a křenem, ochutíme hořčicí a pomerančovou nebo citronovou šťávou, osolíme a opepříme
  3. Podáváme k pečivu, sušenkám, zelenině, kouskům rybího nebo drůbežího masa

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.