Makrely na roštu

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 střední makrely
  • 50g mouky
  • trošku octa
  • 200g másla nebo oleje
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Ryby rozpůlíme podél páteře, osolíme, opepřéme a pokameme octem
  2. Plátky obalíme v mouce a pak potřeme rozpuštěným máslem
  3. Opékáme na roštu a potíráme je tukem a otáčíme
  4. Pečeme asi 20 min

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 8 votes

Komentáře

  1. Ještě bych je potřela česnekem a bilinkovým máslem a to je pak požitek, děláváme to tak každé léto na grilu.

  2. Ty zbožňujeme celá rodina, náš dědeček je myslivec, tak si to užíváme plnýma douškama ty dobroty.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00