Makrely na roštu

Makrely na roštu
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 střední makrely
  • 50g mouky
  • trošku octa
  • 200g másla nebo oleje
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Ryby rozpůlíme podél páteře, osolíme, opepřéme a pokameme octem
  2. Plátky obalíme v mouce a pak potřeme rozpuštěným máslem
  3. Opékáme na roštu a potíráme je tukem a otáčíme
  4. Pečeme asi 20 min
Komentáře
  1. Ještě bych je potřela česnekem a bilinkovým máslem a to je pak požitek, děláváme to tak každé léto na grilu.

  2. Ty zbožňujeme celá rodina, náš dědeček je myslivec, tak si to užíváme plnýma douškama ty dobroty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X