Masová polévka

Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

  • Kousek hovězího masa s kostí
  • kousek vepřového s kostí
  • kuřecí krky nebo křídlo
  • 2 mrkve
  • kousek celeru
  • kuličky pepře
  • nové koření
  • masox 1 kostka
  • petržel
  • pórek
  • 3 stroužky česneku
  • kousek klobásky
  • petrželka nakonec na posypání.

Postup receptu

  1. Veškeré maso a kosti dáem vařit, spolu s pepřem a novým kořením asi na 2 hodiny
  2. Dále až je maso měkké odstraníme pěnu z kostí a vše vyndáme a přidáme kořenovou zeleninu na ksotičky a vaříme do změknutí
  3. Mezitím si nakrájíme a obereme masíčko a zvlášť uvaříme nudle
  4. jakmile je zelenina měkká přidáme maso a nudle a už nevaříme a hned podáváme společně s nasekanou petrželkou
  5. je to delikatesa

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.