Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8
Ingredience
- Kousek hovězího masa s kostí
- kousek vepřového s kostí
- kuřecí krky nebo křídlo
- 2 mrkve
- kousek celeru
- kuličky pepře
- nové koření
- masox 1 kostka
- petržel
- pórek
- 3 stroužky česneku
- kousek klobásky
- petrželka nakonec na posypání.
Postup receptu
- Veškeré maso a kosti dáem vařit, spolu s pepřem a novým kořením asi na 2 hodiny
-
Dále až je maso měkké odstraníme pěnu z kostí a vše vyndáme a přidáme kořenovou zeleninu na ksotičky a vaříme do změknutí
-
Mezitím si nakrájíme a obereme masíčko a zvlášť uvaříme nudle
-
jakmile je zelenina měkká přidáme maso a nudle a už nevaříme a hned podáváme společně s nasekanou petrželkou
-
je to delikatesa