Masový salát s celerem

Ingredience

  • 1 velký celer
  • 10 dkg vařeného hovězího masa
  • 2 jablka
  • 1 mrkev
  • 1 paprika
  • sůl
  • ocet
  • 5 dkg majonézy.

Postup receptu

  1. Uvařený a vychladlý celer nakrájíme na plátky, uvařené maso na nudličky
  2. Jablka i mrkev nastrouháme na jemném struhadle
  3. Papriku nakrájíme na tenké proužky nebo čtverečky
  4. Vše vložíme do mísy, doplníme majonézou, okořeníme a promícháme
  5. Salát necháme asi 2 hodiny proležet a pak podáváme s pečivem
  6. Obměna: Salát můžeme ještě posypat nastrouhaným křenem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.