Medový perník

Medový perník
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 250 g moučkového cukru
  • 2 celá vejce
  • 2 lžíce másla
  • č lžíce medu
  • 2 lžíce kakaa
  • 500 g poloh. mouky
  • 0,25 l mléka
  • 1 prášek do perníku
  • vanilkový cukr na posypání.

Postup receptu

  1. Za stálého tření smícháme vejce, cukr, máslo, med a kakao
  2. Pak do směsi dáváme střídavě mléko a mouku
  3. Nakonec přimícháme prášek do perníku
  4. Potom hotové těsto vlijeme na předem připravený, vymaštěný a vysypaný plech a pečeme pozvolna asi 25 minut
  5. Až je buchta udělaná posypeme cukrem
Komentáře
  1. Rychlovka dnes jsmw ho konečně zpekla a už neni. Já si milně myslela, že bude zítra na snídani, tak nic zítra další buchta.

  2. Je ot rychlý a nám všem to strašně chutnalo, znám medové řezy od Vás jsou sice skvělé, ale na náročnost trošku časově obtížnější.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X