Recept: Mleté řízky s rybím filé

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 dkg vepřového bůčku
  • 20 dkg rybího filé
  • 10 dkg tvrdého sýra
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 1 houska
  • 1/4 l mléka
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • tuk na smažení. Na obalení: hladká mouka
  • 1 vejce
  • strouhanka.

Postup receptu

  1. Bůček, rybí filé a sýr umeleme
  2. Umletou směs osolíme a opepříme, přidáme papriku, kečup, v mléce namočenou housku, 2 vejce, najemno nakrájenou cibuli a zahustíme hladkou moukou
  3. Směs dobře propracujeme a vytvarujeme oválné řízky
  4. Obalíme je v hladké mouce, vejci a strouhance a v horkém tuku usmažíme
  5. Příloha: brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 19 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *