Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 6 větších brambor
  • 300 g salámu vysočina
  • 20é g slaniny
  • 200 g sýru niva
  • 150 ml smetany ke šlehání
  • 3 stroužky česneku
  • zelenina na oblohu.

Postup receptu

  1. Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl
  2. Každou polovinu vydlabeme a olníme připravenou směsí
  3. Směs vyrobíme z nasrouhaného salámu, sýru a smetany
  4. Na jednotlivé brambory pokládáme plátky slaniny, uložíme na pekáč, přikrijeme alobalem a v rozehřáté troubě zapékáme
  5. Brambory podáváme za zeleninovou oblohou
  6. Výborná lehká večeře i obídek

Sdílejte svým přátelům

4.3 (86.67%) 3 votes

No Comments

  • U mě se nic neměnilo a udělala jsem to podle receptu, jak má být a bylo to skvělé nezbylo, ale nic ani drobeček:))))

  • Ano souhlasím recept je lehoučký a přitom, tak strašně dobroučký, jen trošku pepře jsme dodala, ale to je podle toho jak to má kdo rád.

  • Porek je skvělá volba, taky ho dáváme kam to jde a je zdravý.
    Tady do tohoto receptu jsem to taky zkusila a je to mocvc dobré.

  • Jako tohle je opravdu delikátní jídlečko:)My se v takových delikatesách vyžíváme fakt dobrota.

  • Nesnáším v bramborovém salátu nakrájený salám toje nejhorší co m ůže být, to tam podle mě nepatří vůbec.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *