Mořská štika na zázvoru

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 porce mořské štiky
  • sůl
  • mletý zázvor
  • hladká mouka
  • olej
  • 4 zelené nebo různobarevné papriky
  • 3 lžíce kečupu.

Postup receptu

  1. Rybí porce necháme téměř rozmrazit, pak je po obou stranách osolíme a poprášíme zázvorem
  2. Obalíme je v hladké mouce a na pánvi v horkém oleji po obou stranách opékáme
  3. Jakmile je jedna strana opečená, opatrně obrátíme a ihned přidáme na drobné nudličky nakrájené papriky a dopečeme
  4. Papriky by měly být změklé
  5. Dosolíme, přidáme kečup a necháme prohřát
  6. Příloha: smažené hranolky, zeleninová obloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.