Mrkvový salát s křenem

Ingredience

  • 40 dkg mrkve
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • špetka cukru
  • sůl
  • pepř
  • 1 bílý jogurt
  • 2 lžičky strouhaného křenu
  • trochu hořčice
  • 1 lžíce sekané petrželky.

Postup receptu

  1. Očištěnou a omytou mrkev nahrubo nastrouháme a promícháme s citronovou šťávou
  2. Chuť upravíme cukrem, solí a pepřem a necháme půl hodiny odležet
  3. V jogurtu rozšleháme hořčici, vmícháme sekanou petrželku a jemně nastrouhaný křen
  4. Před podáváním mrkev zalijeme jogurtovou zálivkou a křenem a promícháme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.