Nadívaná holoubata

Nadívaná holoubata
Doba přípravy: 85 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 2 holoubata
  • šalvěj čerstvá
  • játra
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 3 šálky vína bílého na podlití,kmín
  • máslo.

Postup receptu

  1. Holoubata musíme zbavit peří a očistit, potom vykuchat a vrátit zpět osolená a opepřená jatýrka s polu se šlavějí
  2. Mezitím si nachystáme velkou pánev hlubokou s máslem a na mě osmahneme z každé strany holoubata asi tak 5 minutek než ztmavnou
  3. Ještě než je podlijeme přidáme trošku soli a pepře a posypeme kmínkem
  4. hned potom podlíváme postupně vínem a vývarem nebo vodou
  5. Dusíme přibližně asi 1 hodinu, ale každách 20 minutek hlídáme a dolíváme vínko s vývarema otáčíme holoubátka, vše samozřejmně pod pokličkou, když dusíme
  6. Až je podusíno je nejlepší holoubátko s rýží

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.