Nadívaná holoubata

Nadívaná holoubata
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 holoubata
  • šalvěj čerstvá
  • játra
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 3 šálky vína bílého na podlití
  • kmín
  • máslo.

Postup receptu

  1. Holoubata musíme zbavit peří a očistit, potom vykuchat a vrátit zpět osolená a opepřená jatýrka s polu se šlavějí
  2. Mezitím si nachystáme velkou pánev hlubokou s máslem a na mě osmahneme z každé strany holoubata asi tak 5 minutek než ztmavnou
  3. Ještě než je podlijeme přidáme trošku soli a pepře a posypeme kmínkem
  4. hned potom podlíváme postupně vínem a vývarem nebo vodou
  5. Dusíme přibližně asi 1 hodinu, ale každách 20 minutek hlídáme a dolíváme vínko s vývarema otáčíme holoubátka, vše samozřejmně pod pokličkou, když dusíme
  6. Až je podusíno je nejlepší holoubátko s rýží

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X