Výborně ochucený nakládaný Hermelín

Výborně ochucený nakládaný Hermelín
Doba přípravy: 10 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 2 Hermelíny
  • 1 větší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • 2 lžičky provensálského koření
  • několik celých pepřů

Postup receptu

  1. Sýr nakrájíme na kostičky (nebo rozřízneme jen podélně), cibuli a česnek na jemné plátky
  2. Menší zavařovací sklenici plníme střídavě Hermelínem, cibulí a česnekem
  3. Současně prosypáváme provensálským kořením, ke kterému přidáme feferonku a pepř
  4. Směs trochu upěchujeme, zalijeme olejem, uzavřeme a necháme několik dnů proležet
  5. Podáváme s chlebem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X