Nakládaný Hermelín

Nakládaný Hermelín
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 Hermelíny
  • 1 větší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • 2 lžičky provensálského koření
  • několik celých pepřů.

Postup receptu

  1. Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek na jemné plátky
  2. Menší zavařovací sklenici plníme střídavě Hermelínem, cibulí a česnekem
  3. Současně prosypáváme provensálským kořením, ke kterému přidáme feferonku a pepř
  4. Směs trochu upěchujeme, zalijeme olejem, uzavřeme a necháme několik dnů proležet
  5. Podáváme s chlebem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X