Extra pálivé a chutné ohnivé topinky

Extra pálivé a chutné ohnivé topinky
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 8 krajíčků chleba
  • 2 lžíce oleje
  • sůl
  • 6 vajec

Směs:

  • 2–3 lžíce kečupu
  • 1 cibule
  • 1 sterilovaná kapie
  • podle chuti feferonka
  • 2 sterilované okurky
  • půl lžičky mleté papriky
  • špetka pepře
  • sůl

Postup receptu

  1. Z vajíček uděláme na troše tuku vaječnou smaženici, kterou osolíme a opepříme
  2. Krajíčky chleba opečeme na oleji a potřeme vaječnou smaženicí
  3. Na ně navršíme směs: do kečupu zamícháme drobně nakrájenou cibuli, kapii, feferonku a na kostičky nakrájené sterilované okurky
  4. Směs ochutíme mletou paprikou, pepřem a solí, můžeme přidat špetku chilli koření

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X