Ingredience

  • 10 dkg ředkviček
  • 2 rajčata
  • 2 zelené papriky
  • 1 salátová okurka
  • 1 kedlubna
  • 1 hlávkový salát
  • 1 cibule. Zálivka: 1/2 dl rostlinného oleje do salátů
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 rozetřený stroužek česneku
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře.

Postup receptu

  1. Do vhodné mísy nahrubo nastrouháme ředkvičky, natrháme omyté listy hlávkového salátu a nakrájíme rajčata, papriky, oloupanou okurku, kedlubnu a cibuli
  2. Zakapeme zálivkou a necháme proležet

Sdílejte svým přátelům

4.5 (90%) 20 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *