Ostrá kuřecí směs s buráky

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg kuřecího masa
  • 25 dkg žampionů
  • 6 stroužků česneku
  • hrst burských oříšků
  • pepř a sůl podle chuti.

Postup receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a spolu s utřeným česnekem a burskými oříšky opečeme na oleji
  2. Potom přidáme na plátky nakrájené žampiony a podlijeme vývarem nebo vínem (vodou)
  3. Podusíme doměkka
  4. Hotový pokrm posypeme podle chuti pokrájenými feferonkami
  5. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.