Ostrá směs na topinky.

Ingredience

  • 3/4 kg rajčat
  • 1 kg paprik
  • 4 – 6 ks cibule
  • 1,5 dcl oleje
  • 2 palice česneku
  • 6 ks feferonka
  • 1/2 balíčku Deka
  • 1/2 balíčku mletéto černého pepře
  • 1 hovězí a 1 vepřová konzerva ve vlastní šťávě

Postup receptu

  1. Rajčata spaříme a oloupeme
  2. Očistíme papriky, feferonky a oloupeme cibule a česnek
  3. Zeleninu si nakrájíme na menší kusy a pomeleme na mlýnku na maso
  4. Nakladač Deko prosijeme
  5. Masové konzervy rozehřejeme a rozmačkáme
  6. Pomletou zeleninu si dáme do kastrolu a dusíme odkryté asi 45 – 60 minut

  7. Přidáme olej, Deko, pepř a připravené maso
  8. Podusíme opět ještě 15 minut
  9. Směs naplníme do menších skleniček a sterilujeme 30 minut při 100°C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.