Pajšl na divoko

Pajšl na divoko
Doba přípravy: 18 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 srdíčko
  • kosusek plic
  • jedny játra
  • slezinka
  • a jazýček
  • 3 cibule
  • sádlo
  • hlů. mouka na jišku
  • nové koření a kuličky pepře
  • kysaná smetana
  • bobkováý list
  • pálivá paprika
  • pepř.

Postup receptu

  1. Všechny vnitřnosti povaříme s kořením a bobkovým listem a cibulí do měkka
  2. Pak jen vnitřnosti vyndám a nakrájím na kostičky
  3. Jišku si udělám na sádle s moukou a rychle vmíchám do vývarku do kterého dám ještě pálivou papriku, osolím, opepřím a ještě chvilku vařím tak 5 minutek ke konci přidám vnitřnosti a uplně nakonec vmíchám kysanou smetánku a je hotovo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X